Initiatieven

Inloopspreekuur 0-12 jaar Lees meer
Villa Pinedo

Heb jij gescheiden ouders en wil je tips? Bij Villa Pinedo kun jij laten horen wat je denkt, voelt en vindt van de scheiding van je ouders. En leren van de ervaringen van anderen.

Jonge mantelzorgers Lees meer
Jongeren Op Gezond Gewicht

Overgewicht voorkomen en tegengaan is best een moeilijke taak. JOGG Putten zet jongeren met kleine duwtjes in de goede richting. Did you have your JOGG today?

Logopedie Lees meer
Echtscheidingsspreekuur

Inwoners van de gemeente Putten zijn welkom bij Stimenz met hun vragen over echtscheiding. Ook kinderen en andere betrokkenen, zoals grootouders, docenten en instanties zijn welkom.

Verenigingsondersteuning Lees meer
Praatpaal Putten

Tweemaal per jaar start Praatpaal Putten met groepjes voor 'Kinderen van gescheiden ouders' en 'Kinderen die leven met een herinnering' (rouw).

Moeders Informeren Moeders

Heb jij een kindje tussen 0 en 4 jaar? En lijkt een steuntje van een ervaren moeder jou wat? Klop dan aan bij MIM in jouw woonplaats. Meedoen is gratis.

Jeugd Punt Lees meer
Sociaal raadsliedenwerk

Belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen, wetten. Soms kom je er gewoon niet meer uit. De sociaal raadslieden (Stimenz) helpen je graag.

Formulierenspreekuur Lees meer
Verwijzing naar specialistische jeugdhulp

Wanneer je een vraag stelt bij het Centrum voor Jeugd en gezin (CJG) of een jeugdconsulent, kan het zijn dat je samen met de medewerker tot de conclusie komt dat er gespecialiseerde jeugdhulp nodig is. Deze gespecialiseerde jeugdhulp is soms nodig om te helpen bij problemen waarvoor een speciale kennis van zaken nodig is of waarvoor hele intensieve begeleiding nodig is.

Consultatiebureau 0-4 jaar Lees meer
GGD Noord- en Oost- Gelderland Lees meer
Loket Putten

Heb je een hulpvraag voor de gemeente, maar weet je niet precies waar en aan wie je hem moet stellen? Dan kan je terecht bij het loket putten.

Heb je een vraag? Bel ons op 0900 - 88 33 of neem online contact op