Ik heb een vraag
Adresgegevens
Brinkstraat 91
3881 BP Putten
06 - 51 23 57 36 Contact Ik heb een vraag
banner baby voetjes.jpg

Centering Parenting (0-4 jaar)

icare logo 3

Heb je een kind tussen de 0 en 4? Dan kan je terecht bij onze collega's van het consultatiebureau. De professionals daar hebben veel ervaring en kennis over de verzorging en opvoeding van uw kind. Naast de reguliere inloopspreekuren en bezoeken is het sinds kort ook mogelijk om op een andere manier gebruik te maken van de expertise van het consultatiebureau, namelijk via Centering Parenting. 

Centering Parenting

Lijkt het je fijn om meer te weten over jouw baby, ontwikkeling en opgroeien? En om dit samen met andere ouders te beleven? Centering Parenting maakt dit mogelijk!

In Ermelo en Putten start het consultatiebureau vanaf oktober met Centering Parenting.

Dit houdt in dat de zorg van het consultatiebueau gegeven wordt in groepsvorm.  Bij CP komen ouders met hun baby’s van dezelfde leeftijd bij elkaar om de ontwikkeling van het kind en gezin te bespreken, samen met de jeugdverpleegkundige.

Centering Parenting is gericht op ouder en kind. Voordeel is dat per ouder en kind meer tijd en aandacht beschikbaar is om onderwerpen te behandelen en dat je samen in de groep kan praten en ervaringen kan uitwisselen over het nieuwe ouderschap. Onderwerpen die ouders willen bespreken, kunnen ingebracht worden en komen aan bod. Dit kan gaan over voeding, ontwikkeling, veiligheid, vaccinaties, huilen, slapen, stress, een ritme enzovoorts.

Bij CP wordt alle zorg van het consultatiebureau ook gedaan, denk aan wegen, meten, vaccinaties en ontwikkelingsonderzoek. Hierbij heb je als ouder zelf een actieve rol.


Heb je interesse?

Neem contact op met het consultatiebureau.