Ik heb een vraag
Adresgegevens
Brinkstraat 91
3881 BP Putten
06 - 51 23 57 36 Contact Ik heb een vraag
BZJ banner foto

De gezinswerker komt bij je thuis

In het Centrum voor Jeugd en Gezin van Putten werken ook de jeugd- en gezinswerkers van Buurtzorg Jong. Zij hebben kennis en ervaring rondom de opvoeding van kinderen tussen de 0 en de 23. Hieronder een paar voorbeelden van zaken waarbij de jeugd- en gezinswerker je kan ondersteunen.

  • Opvoedondersteuning. De jeugd- en gezinswerker kan je ondersteunen wanneer je vragen hebt over de opvoeding van je kind.
  • Gedragsproblemen van een kind. De jeugd- en gezinswerker kan je ondersteuning bieden wanneer je kind gedragsproblemen heeft. De medewerker kan je zelf begeleiden, maar kan je ook doorverwijzen naar meer gespecialiseerde hulp of diagnostisch onderzoek als dat nodig is. 
  • Autisme, ADHD en andere diagnoses. De jeugd- en gezinswerker heeft kennis en ervaring rondom psychiatrische diagnoses en kan je ondersteunen bij de opvoeding van een kind wanneer hij of zij net dat beetje meer nodig heeft.
  • Verslaving. De jeugd- en gezinswerker kan met je meedenken wanneer een kind teveel bezig is met drank, drugs, gamen of andere zaken waaraan je verslaafd kunt raken.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer dingen waarover je misschien vragen hebt. De jeugd- en gezinswerker van Buurtzorg Jong zal altijd zijn best doen om de hulp te bieden die bij jullie gezin past. 

De hulp van Buurtzorg Jong is altijd vrijwillig. De hulp start en stopt dus wanneer je dit zelf vraagt. Dit betekent ook dat alle volwassenen die gezag over je kind hebben het ermee eens moeten zijn dat de jeugd- en gezinswerker langskomt.

Wanneer je je aanmeldt voor hulp van de jeugd- en gezinswerkers van Buurtzorg Jong wordt er altijd binnen twee weken een eerste gesprek gepland.  Dit gesprek is meestal thuis, maar als het handiger is kan er ook op school of in het CJG worden afgesproken.  Jullie gezin krijgt één vertrouwde begeleider. Samen met jullie wordt een plan gemaakt en gezocht naar oplossingen die het best passen binnen de mogelijkheden.  De hulp is gratis. 

Wil je contact met de collega's van Buurtzorg Jong?

Telefonisch: 06 - 51 23 57 36 (maandag t/m vrijdag  09.00 - 11.00 uur)

Per e-mail: putten@bzjong.nl 

Via de website: Klik hier om je vraag te stellen


bekijk de site van Buurtzorg Jong