Is er nog een plekje vrij aan jouw keukentafel?

Informatieavond over steun- en pleeggezinnen

Kinderen hebben een stabiele leefsituatie, liefde en aandacht nodig. Niet in ieder gezin lukt dit even goed. Daarom worden gezinnen in de regio Noord-Veluwe op een laagdrempelige manier geholpen door steun- en pleegouders. Wilt u ook graag iets betekenen voor deze kinderen? Kom dan naar één van de informatieavonden.

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Soms speelt er zoveel in een gezin dat kinderen daar last van krijgen. Een steuntje in de rug is dan meer dan welkom. Als steungezin kunt u dit steuntje in de rug bieden door bijvoorbeeld een maaltijd te verzorgen of een middag in de week een kind uit school op te vangen. Soms zijn er situaties waarin kinderen niet meer thuis blijven wonen. Dan zoeken we een pleeggezin, waar de kinderen met vaste opvoeders veilig kunnen opgroeien en de juiste begeleiding krijgen.

In deze regio zijn wij hoe dan ook op zoek naar gezinnen die extra liefde en aandacht willen geven aan één of meerdere kinderen uit een ander gezin.

Informatieavond

Voelt u ervoor om binnen uw gezin een kind een stabiele leefsituatie, warmte en veiligheid te bieden? En bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? U bent van harte welkom op onze informatieavonden:

  • Woensdag 13 november 2019 om 20.00 uur (inloop 19.30 uur). Harderwijk, De Kiekmure, Tesselschadelaan 1
  • Maandag 25 november 2019 om 20.00 uur (inloop 19.30 uur). Oldebroek, gemeentehuis, Raadhuisplein 1

Aanmelden

Laat even weten of u komt via het aanmeldformulier Informatieavond steun- en pleeggezinnen.