Nieuws

corona-5086496_960_720.jpg
Coronavirus en jouw afspraak bij het CJG: update 04-11-2021 Het kabinet heeft deze week extra maatregelen aangekondigd, gezien de oplopende coronabesmettingen van de afgelopen periode. Dit heeft verder geen gevolgen voor de werkwijze van het CJG, met uitzondering van het gebruik van mondkapjes. In lijn met de landelijke maatregelen verzoeken we je vanaf maandag 9 november een mondkapje te dragen als je ons bezoekt. Onderstaand vind je alle verdere informatie over onze werkwijze rondom corona.
Lees meer
banner meisje bellenblaas bos.jpg
Onafhankelijke inwonerondersteuning Jeugd Soms is het lastig om antwoorden te vinden. Gelukkig kan de inwonerondersteuner helpen. De inwonerondersteuner denkt met je mee over de mogelijkheden die het beste bij jouw gezin passen en hoe je dit organiseert.
Lees meer
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg
Blog september 2019// Van opa mag het wel…. Er kan wrijving ontstaan tussen ouders en grootouders als het aankomt op de opvoeding. Maar met een paar praktische adviezen zijn de meeste problemen heel goed te voorkomen.
Lees meer
Laptop
Vanaf 9-9: nieuw jeugddossier bij het consultatiebureau! Het nieuwe jeugddossier is er voor alle gezinnen die naar het consultatiebureau gaan
Lees meer
strand
Blog: Hoe overleef ik de zomervakantie? In deze blog wat tips en ideeën voor de zomervakantie
Lees meer
Kinderen
Jeugddossier Noord-Veluwe Vanaf 9 september is er een nieuw Jeugddossier voor alle kinderen op de Noord-Veluwe.
Lees meer
jongere_liggend_aan_water.jpg
Fit4Joy Voortgezet Onderwijs 12+ Fit4Joy is een programma over gezonde leefstijl. Met gezond eten en voldoende bewegen voel je je fitter, zit je lekkerder in je vel en ben je minder vaak ziek. Maar wat is gezond eten? En wanneer beweeg je genoeg? En welke invloed heeft een gezonde leefstijl op je emoties?
Lees meer
Opbergen
BLOG // september 2018 Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
banner tienermeisje boek.jpg
Week van de jonge mantelzorger De week is het “de week van de jonge mantelzorger.” Vanuit de landelijke publiciteit zullen er verschillende programma’s worden geboden.
Lees meer
wijdurventedelen
Wij durven te delen Kinderen. Ze groeien als kool. Je bent nog niet gewend aan de ene fase of de volgende dient zich al aan. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Elk kind heeft wel eens iets waarvan je je als ouder afvraagt: stelt mijn kind zich nou aan? Of onderschat ik de situatie? Niemand weet alles over opvoeden. Onzekerheid hoort er af en toe bij. Maar als je je zorgen deelt, zul je zien dat anderen naar je willen luisteren. Met je willen praten. Zo kom je tot nieuwe inzichten en oplossingen.
Lees meer
banner kind spelend duplo.jpg
BLOG // april 2018 De lente is er... dus opruimen maar... wat kun je hierin van je eigen kinderen verwachten?
Lees meer
banner kind speelgoedauto.jpg
BLOG // februari 2018 Lees hier de blog van februari 2018. Titel deze maand: "Van hulpverlener tot brandweerhond". Geschreven door een medewerker van het CJG. Iedere maand zal er een nieuwe blog verschijnen.
Lees meer
peuter_bij_speelgoedkist
Opening Stroud In aanwezigheid van burgemeester Kevin Cranston van de Engelse plaats Stroud is zaterdagmiddag in Putten het vernieuwde gemeenschapscentrum en theater Stroud officieel geopend.
Lees meer
jongen_in_speeltuin.jpg
BLOG // januari 2018 Lees hier de eerste blog van 2018. Titel deze maand: "Leven met Autisme". Geschreven door een ouder. Iedere maand zal er een nieuwe blog verschijnen.
Lees meer
Week tegen Kindermishandeling
Week tegen Kindermishandeling In Nederland groeien ruim 118.000 kinderen op in onveilige gezinssituaties. Samen hebben we een belangrijke verantwoordelijkheid om de veiligheid van deze kinderen te vergroten. In de Week tegen Kindermishandeling wordt aandacht gegenereerd, niet alleen voor de aard en omvang van het probleem, maar ook voor wat we kunnen doen om de aanpak van kindermishandeling te versterken.
Lees meer
Heb je een vraag? Bel ons op 0900 - 88 33 of neem online contact op