Ik heb een vraag
Adresgegevens
Brinkstraat 91
3881 BP Putten
06 - 51 23 57 36 Contact Ik heb een vraag
Kinderen Kinderen

Wat we doen

We zijn er voor je als je vragen hebt over het opvoeden en de ontwikkeling van je kind. Vanaf je kinderwens totdat je kind volwassen is.

Wat we doen

In de buurt

Gezond en veilig opgroeien is belangrijk voor ieder kind. Het CJG steunt daarbij. Bijvoorbeeld door te kijken of kinderen goed groeien en ze te vaccineren. En door jou tips te geven over opvoeden als je dat wilt. Je neemt gemakkelijk contact op het CJG in Putten om grote en kleine vragen te bespreken. Daar hoef je trouwens niet voor te betalen.

Wij helpen je op weg

Op deze website vind je veel informatie. Over zwangerschap, eerste tandjes en gezond eten bijvoorbeeld. En over zakgeld, jeugdpuistjes, faalangst en pesten. Maar ook over hoe het in je gezin verder moet na een scheiding. Ook geven we cursussen, speciaal voor jou en je kind.

Opvoeden en opgroeien doen we samen

Vaak kun je met handige tips al heel goed zelf aan de slag. Lukt dat niet? Of niet alleen? Dan helpen we je een plan te maken dat draait om jouw gezin. Waar iedereen die je verder kan helpen aan bijdraagt. Denk aan familie en buren, de kerk, school of vrijwilligers. Of we zoeken samen naar andere hulp. Zodat je zelf weer verder kunt. 

Dit kunnen we bijvoorbeeld voor je doen

  • Heb je een vraag over de opvoeding van uw kind tussen de 0 en 12 jaar, dan kunt u deze stellen op het inloopspreekuur. Lees meer...
  • Heb je een kind onder de 4, dan kan je terecht  bij de jeugdartsen en verpleegkundigen van het consultatiebureau. Lees meer...
  • Heb je vragen aan de jeugdarts over een kind in de leeftijd van de basisschool of middelbare school? De jeugdartsen van de GGD helpen je verder. Lees Meer...
  • Heeft je kind problemen met spraak? je kunt contact opnemen met de GGD en informeren naar de mogelijkheden voor Logopedie. Lees Meer...
  • Heb je vragen over het gedrag van je kind, problemen rondom een echtscheiding of andere zaken rondom de opvoeding van je kind? Een jeugd- en gezinswerker kan bij je thuis langskomen om je bij te staan met raad en daad. Lees meer...
  • Is er meer gespecialiseerde jeugdhulp nodig die vergoed wordt door de gemeente?  De jeugd en gezinswerker komt bij je thuis langs om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.  Lees meer..

Ondersteuning voor kinderen met dyslexie

Twijfel je of er bij je kind sprake is van dyslexie? Overleg dan met de school van je kind wat er nodig is. Vragen rondom dyslexie worden beoordeeld door de RID. Zij bepalen ook welke hulp er nodig is en deze hulp zal worden vergoed door de gemeente Putten. Je kunt meer informatie hierover vinden op deze website.

Wil je meer weten?

Je kunt ons altijd een vraag stellen. Bij contact zie je meer over onze bereikbaarheid. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op. Zoek je contact met het consultatiebureau? klik dan hier.


Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 06 - 51 23 57 36 of stel hier je vraag