Ik heb een vraag
Adresgegevens
Brinkstraat 91
3881 BP Putten
06 - 51 23 57 36 Contact Ik heb een vraag
Positief gezin Positief gezin

Cursussen

We geven regelmatig cursussen over alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Bijvoorbeeld over hoe je met emoties van je pittige peuter of puber omgaat. En voor kinderen en jongeren die lekkerder in hun vel willen zitten. Of je nu een ervaren ouder bent of het gevoel hebt dat je nog veel te leren hebt, er is altijd iets nieuws te leren want onze cursussen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Voor inwoners van Putten zijn de cursussen bijna altijd gratis. Inschrijven kan direct via de website. 

Voor kinderen
Brussentraining

Een bijzondere broer of zus is vaak leuk, maar niet altijd. Heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, autisme of ADHD? Dan is dit de training voor jou!

Voor ouders
Een nieuwe balans na (echt)scheiding

Start in maart. In 6 sessies leer je omgaan met alles wat er anders is na een scheiding. Zo werk je met zelfvertrouwen aan een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Voor kinderen
Alles op z'n KOPP

Training voor jongeren van ouders met psychische problemen en/of een verslaving - Heb jij het gevoel dat je wereld op z'n kop staat? Gaan de dingen bij je thuis anders dan bij andere kinderen?

Voor pubers
Meidentraining

Deze cursus gaat over zelfvertrouwen, talenten, echte vriendschappen en over het omgaan met groepsdruk.

Voor kinderen
Weerbaarheidstraining 'Kr8Kidzz'

Voel je je bij andere mensen niet zo op je gemak? Durf je niets te zeggen of te vragen? In deze training oefen je samen met andere kinderen om daar iets aan te doen.

Voor ouders
Positief opvoeden (0-12 jaar)

Opvoeden is leuk maar soms ook lastig. Wat doe je als je kind slecht luistert? Driftig of juist verdrietig is? Deze opvoedcursus geeft je dé tips.

Voor ouders
Positief opvoeden (12+)

Opvoeden is leuk maar soms ook lastig. Wat doe je als je kind slecht luistert? Driftig of juist verdrietig is? Deze opvoedcursus geeft je dé tips.

Voor pubers
Jongenstraining

In deze training oefen je hoe je beter voor jezelf opkomt. En leer je herkennen wanneer er iets gebeurt wat je eigenlijk niet wilt.

Voor kinderen
Gedeeld verdriet

Ook kinderen rouwen, hoe jong ze ook zijn. Ze laten hun verdriet vaak zien in gedrag. In deze cursus werken kinderen van 8 t/m 12 jaar spelenderwijs aan omgaan met verlies.

Voor kinderen
Alles is anders

Zit je op de basisschool en zijn je ouders gescheiden? Misschien begrijp je niet waarom. Of denk je dat het jouw schuld is. Erover praten, tekenen en schrijven helpt.

Voor kinderen
Let op de kleintjes

Spelenderwijs met elkaar bezig zijn met alles wat te maken heeft met geweld of ruzie in huis. In deze groep gaat het elke keer over iets anders.

Voor ouders
Peuter in zicht

Peuters zijn ondernemend en lief. Maar wat doe je als je kind een driftbui heeft? Niet luistert of andere kinderen slaat? Doe mee met deze praktische opvoedtraining.

Voor ouders
Online cursus positief opvoeden

Opvoedproblemen op tijd oplossen? Dat leer je in deze cursus die je gewoon thuis, op je pc of tablet kan doen.

Algemeen
Cursussen bij het CJG Putten

We geven regelmatig cursussen over alles dat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Lees hier hoe het werkt.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 06 - 51 23 57 36 of stel hier je vraag