peuter_bij_speelgoedkist peuter_bij_speelgoedkist

Actueel


Nieuws

vacature
Welkom aanstaande collega! Het CJG is op zoek naar twee Jeugd- en Gezinswerkers
Lees meer
banner meisje bellenblaas bos.jpg
Onafhankelijke inwonerondersteuning Jeugd Soms is het lastig om antwoorden te vinden. Gelukkig kan de inwonerondersteuner helpen. De inwonerondersteuner denkt met je mee over de mogelijkheden die het beste bij jouw gezin passen en hoe je dit organiseert.
Lees meer
verkoudheid
Update: coronavirus en jouw afspraak bij het CJG Vanwege het coronavirus is onze dienstverlening anders dan je van ons gewend bent. De coronamaatregelen worden iets soepeler, maar het is overduidelijk dat we nog wel even te maken houden met de 1,5 meter-samenleving. Alleen zo krijgen we het coronavirus onder controle. Icare JGZ blijft daarom de komende tijd werken volgens een aangepaste werkwijze. We hebben aanvullend daarop een paar kleine wijzigingen doorgevoerd. Onderstaand lees je wat dit voor jou en je kind betekent.
Lees meer
Facebook-versie-2.png
Week tegen Kindermishandeling 2019: Leren van elkaar Ieder kind dat slachtoffer is van geweld, is er één teveel.
Lees meer
piz
Is er nog een plekje vrij aan jouw keukentafel? Wilt u ook graag iets betekenen voor deze kinderen? Kom dan naar één van de informatieavonden.
Lees meer
bellenblaas
Kr8kidzz ervaring Emma heeft Kr8kidzz gevolgd, werd gepest en heeft binnen de training geleerd om hier handen en voeten aan te geven. Hierdoor heeft ze een enorme groei doorgemaakt waardoor ze zich nu veel sterker voelt staan ten opzichte van andere pestende kinderen.
Lees meer
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg
Blog september 2019// Van opa mag het wel…. Er kan wrijving ontstaan tussen ouders en grootouders als het aankomt op de opvoeding. Maar met een paar praktische adviezen zijn de meeste problemen heel goed te voorkomen.
Lees meer
Laptop
Vanaf 9-9: nieuw jeugddossier bij het consultatiebureau! Het nieuwe jeugddossier is er voor alle gezinnen die naar het consultatiebureau gaan
Lees meer
strand
Blog: Hoe overleef ik de zomervakantie? In deze blog wat tips en ideeën voor de zomervakantie
Lees meer
Kinderen
Jeugddossier Noord-Veluwe Vanaf 9 september is er een nieuw Jeugddossier voor alle kinderen op de Noord-Veluwe.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 359 611 of neem online contact op