Ik heb een vraag
Adresgegevens
Brinkstraat 91
3881 BP Putten
06 - 51 23 57 36 Contact Ik heb een vraag
peuter_bij_speelgoedkist peuter_bij_speelgoedkist

Actueel


Nieuws

jongen_in_speeltuin.jpg
NVA Autismeweek Programma NVA Autismeweek 2019
Lees meer
banner vader zoon.jpg
Week van de Pleegzorg In 2018 wordt voor de vierde keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd van 31 oktober t/m 7 november. Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig.
Lees meer
banner tienermeisje telefoon.jpg
Gezocht: Toekomstige Crisiskaartconsulenten In de regio Veluwe & Veluwevallei start de Stichting Herstelproces met een crisiskaartproject.
Lees meer
Week van de Opvoeding 2018
Week van de Opvoeding - 'Opvoeden is samenspel' Dit jaar is de Week van de Opvoeding van maandag 1 tot en met zondag 7 oktober 2018. Het thema van dit jaar: 'Opvoeden is samenspel'. Opvoeden doe je niet alleen. Het is een samenwerking tussen onder meer ouders, kinderopvang, scholen, sportverenigingen en gemeente.
Lees meer
kleurplaten
De winnaars van de kleurwedstrijd zijn bekend 19 september heeft wethouder Gerbert Priem de prijzen uitgereikt voor de lustrum kleurwedstrijd
Lees meer
jongere_liggend_aan_water.jpg
Fit4Joy Voortgezet Onderwijs 12+ Fit4Joy is een programma over gezonde leefstijl. Met gezond eten en voldoende bewegen voel je je fitter, zit je lekkerder in je vel en ben je minder vaak ziek. Maar wat is gezond eten? En wanneer beweeg je genoeg? En welke invloed heeft een gezonde leefstijl op je emoties?
Lees meer
Opbergen
BLOG // september 2018 Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
kleurplaten
Wat een creatieve kinderen wonen er in Putten! Honderden prachtige tekeningen, kleurplaten en knutselwerk hebben we ontvangen voor de kleurwedstrijd.
Lees meer
Feest
5 jaar Buurtzorg Jong Dit jaar bestaat Buurtzorg Jong Putten vijf jaar en dat willen we graag samen met jou vieren! Op deze pagina kun je lezen hoe we dit gaan doen.
Lees meer
jongen_met_vader_bij_ontbijt
Resultaten Kindermonitor Afgelopen najaar is de Kindermonitor uitgevoerd: Hét onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Bijna 12.000 ouders vulden de vragenlijst in!
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 06 - 51 23 57 36 of stel hier je vraag