peuter_bij_speelgoedkist peuter_bij_speelgoedkist

Actueel


Nieuws

corona-5086496_960_720.jpg
Coronavirus en jouw afspraak bij het CJG: update 04-11-2021 Het kabinet heeft deze week extra maatregelen aangekondigd, gezien de oplopende coronabesmettingen van de afgelopen periode. Dit heeft verder geen gevolgen voor de werkwijze van het CJG, met uitzondering van het gebruik van mondkapjes. In lijn met de landelijke maatregelen verzoeken we je vanaf maandag 9 november een mondkapje te dragen als je ons bezoekt. Onderstaand vind je alle verdere informatie over onze werkwijze rondom corona.
Lees meer
banner meisje bellenblaas bos.jpg
Onafhankelijke inwonerondersteuning Jeugd Soms is het lastig om antwoorden te vinden. Gelukkig kan de inwonerondersteuner helpen. De inwonerondersteuner denkt met je mee over de mogelijkheden die het beste bij jouw gezin passen en hoe je dit organiseert.
Lees meer
verkoudheid
Update: coronavirus en jouw afspraak bij het CJG Vanwege het coronavirus is onze dienstverlening anders dan je van ons gewend bent. De coronamaatregelen worden iets soepeler, maar het is overduidelijk dat we nog wel even te maken houden met de 1,5 meter-samenleving. Alleen zo krijgen we het coronavirus onder controle. Icare JGZ blijft daarom de komende tijd werken volgens een aangepaste werkwijze. We hebben aanvullend daarop een paar kleine wijzigingen doorgevoerd. Onderstaand lees je wat dit voor jou en je kind betekent.
Lees meer
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg
Blog september 2019// Van opa mag het wel…. Er kan wrijving ontstaan tussen ouders en grootouders als het aankomt op de opvoeding. Maar met een paar praktische adviezen zijn de meeste problemen heel goed te voorkomen.
Lees meer
Laptop
Vanaf 9-9: nieuw jeugddossier bij het consultatiebureau! Het nieuwe jeugddossier is er voor alle gezinnen die naar het consultatiebureau gaan
Lees meer
strand
Blog: Hoe overleef ik de zomervakantie? In deze blog wat tips en ideeën voor de zomervakantie
Lees meer
Kinderen
Jeugddossier Noord-Veluwe Vanaf 9 september is er een nieuw Jeugddossier voor alle kinderen op de Noord-Veluwe.
Lees meer
jongere_liggend_aan_water.jpg
Fit4Joy Voortgezet Onderwijs 12+ Fit4Joy is een programma over gezonde leefstijl. Met gezond eten en voldoende bewegen voel je je fitter, zit je lekkerder in je vel en ben je minder vaak ziek. Maar wat is gezond eten? En wanneer beweeg je genoeg? En welke invloed heeft een gezonde leefstijl op je emoties?
Lees meer
Opbergen
BLOG // september 2018 Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
banner tienermeisje boek.jpg
Week van de jonge mantelzorger De week is het “de week van de jonge mantelzorger.” Vanuit de landelijke publiciteit zullen er verschillende programma’s worden geboden.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 359 611 of neem online contact op